Γεώργιος Χ. Παπαδόπουλος- Δικηγόρος

Ο Γεώργιος Χ. Παπαδόπουλος είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω ,εγγεγραμμένος στο Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς από τον Ιανουάριο του 1984. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θράκης και ασκεί μάχιμη δικηγορία για περισσότερα από 35 χρόνια.

Στην πολυετή εμπειρία του ως δικηγόρος έχει χειριστεί πλήθος υποθέσεων σε δικαστήρια σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα έχει αναλάβει τη διεκπεραίωση αστικών υποθέσεων και ειδικότερα υποθέσεις διαζυγίων, διατροφών, επιμέλειας ανηλίκων τέκνων, αγωγές αποζημιώσεως από τροχαία ατυχήματα, αγωγές ακύρωσης πλασματικής αποδοχής κληρονομίας, αγωγές διανομής, αναγνώρισης κυριότητας, ποινικές υποθέσεις όπως υποθέσεις ανθρωποκτονιών από τροχαία ατυχήματα, πλαστογραφίες, παραβιάσεις του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, ληστείες, απάτη σε βάρος του δημοσίου κλπ. και πλήθος άλλων δικαστικών υποθέσεων.

Υπήρξε νομικός σύμβουλος μεταξύ άλλων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς για περισσότερα από 25 έτη, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς και παρέχει μέχρι σήμερα νομικές συμβουλές μεταξύ άλλων στην Εθνική Ασφαλιστική για περισσότερα από 30 έτη, στην  Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αξιούπολης Κιλκίς, και σε πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις και εταιρίες.

Γεώργιος Χ. Παπαδόπουλος- Δικηγόρος