«Α

θώος κηρύχθηκε από το Πενταμελές Αεροδικείο Αθηνών , ο εντολέας μας που κατηγορούνταν για το αδίκημα της σωματικής βλάβης αδυνάμων ατόμων ενώπιον ανηλίκων, αλλά και για το αδίκημα της υπεξαγωγής εγγράφου. Συγκεκριμένα, η κατηγορία αφορούσε σε υποτιθέμενες σωματικές βλάβες που προξένησε, κατά τη διάρκεια της έγγαμης συμβίωσής τους,  ο εντολέας μας στην πρώην σύζυγό του ενώπιον του ανηλίκου τέκνου τους, καθώς και στην καταστροφή από πρόθεση των ταξιδιωτικών εγγράφων του ανηλίκου τέκνου . Μετά από πολύωρη διαδικασία, το άνω Δικαστήριο, με σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως της έδρας, απεφάνθη ότι οι κατηγορίες σε βάρος του εντολέα μας δεν απεδείχθησαν αληθείς , αθωώνοντάς τον πλήρως από όλες τις κατηγορίες.

Τα επιχειρήματά μας περί αναλήθειας των κατηγοριών σε βάρος του εντολέα μας ενώπιον του Αεροδικείου Αθηνών ενισχύθηκαν ιδιαιτέρως από την όλως προσφάτως δημοσιευθείσα απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Κιλκίς μετά από αίτηση του εντολέα μας με την οποία ζητούσε τον περιορισμό του δικαιώματος επικοινωνίας της πρώην συζύγου του με το ανήλικο τέκνο τους, λόγω των εξαρτήσεών της από το αλκοόλ , καθώς και της αδιαφορίας που επεδείκνυε για την επιμέλεια και τη φροντίδα του όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.     Με την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων μεταρρυθμίστηκε και περιορίσθηκε εν τέλει το δικαίωμα επικοινωνίας της πρώην συζύγου του εντολέα μας και μητέρας του ανηλίκου τέκνου τους, το οποίο είχε ορισθεί προηγουμένως στα πλαίσια συναινετικού διαζυγίου.

Την υπόθεση χειρίσθηκε ενώπιον του Αεροδικείου Αθηνών ο δικηγόρος Γεώργιος Παπαδόπουλος και ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κιλκίς η δικηγόρος Αγγελική Παπαδοπούλου.